GreenTown er en samling af mange forskellige forhandlere - Se forhandlernes fragtpriser under hvert produkt
0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Bæredygtige materialer

   GreenTown

   Bæredygtige materialer på GreenTown

   Bambus

   Bambus er en hurtigt voksende plante, som er god til at optage CO2 og producere ilt. Bambus kan nemt dyrkes uden brug af sprøjtemidler. Bambus er således et ideelt materiale, når vi taler bæredygtighed. 

   Læs mere om bambus her

   Bomuld

   Bomuld består af plantefibre, og er det mest anvendte materiale inden for tekstilproduktion. Konventionel dyrkning og bearbejdning af bomuld er ret ressourcekrævende. Derfor er det vigtigt som forbruger, at se efter certifikater for bæredygtighed på bomuldsprodukter.

   Læs mere om bomuld her

   KORK

   Kork er et materiale, der kommer fra korkegens bark. Det er et naturligt, genanvendeligt materiale med mange anvendelsesmuligheder, hvorfor det giver god mening at gå efter produkter af kork, når man ønsker at leve mere bæredygtigt. 

   Læs mere om kork her

   CASHMERE

   Cashmere er uld fra kashmiri geder. I forhold til fåreuld er cashmere tyndere, blødere, stærkere og mere isolerende. Til gengæld er det også dyrere. Det er et særdeles holdbart materiale, der lige som fåreuld er selvrensende og derfor ikke behøver blive vasket ofte. 

   Lyocell

   Lyocell er fremstillet af træ, der er kemisk opløst og lavet til helt tynde fibre, der kan spindes til garn eller væves til stof. Udgangspunktet er et naturligt materiale, træ, men fordi der indgår en kemisk proces bliver materialet kaldt halv-syntetisk. Det regnes dog stadig som et meget bæredygtigt materiale.   SILKE

   Silke er en naturlig fiber, der udskilles af bl.a. insekter og edderkopper. Silke er et slidstærkt naturmateriale, der generelt kræver få og korte vaske samt luftføring. Silke er samtidig et godt materiale for astmatikere.


   cupro

   Cupro er regenerede cellulosefibre. Cypro består af overskudsmateriale fra bomuldsplanten, som gennemgår en kemisk proces i et lukket system. Materialet er et åndbart, allergivenligt og silkelignende materiale.


   ELASTAN

   Elastan er syntetisk filamentfiber bestående af 85 % polyuretan. Dette stof har den højeste elasticitet end nogen anden kendt stoffiber. Elastan blandet med andre fibre benyttes til fremstillingen af tætsiddende tøj som fx. undertøj og sokker.


   Majsfibre

   Beskrivelse er på vej

   Majsstivelse

   Beskrivelse er på vej

   Kapok

   Beskrivelse er på vej

   Lædder

   Beskrivelse er på vej