Vi samler de mest miljøvenlige produkter ét sted, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   GreenTown gør det nemt at handle miljøvenligt

   GreenTown er en online markedsplads, der samler produkter med fokus på miljø, så du nemt kan finde dem.

   På markedspladsen finder du 3500+ produkter samlet fra over 40 danske webshops indenfor kategorierne: Fashion, Bolig, Mad samt Skønhed & Pleje

   Når en ny forhandler tilmeldes på GreenTown markedsplads, gennemgås alle forhandlerens produkter for, om de lever op til GreenTowns kriterier. Kun de produkter, som lever op til kriterierne, sættes til salg på markedspladsen.

   Vision

   GreenTown vil gøre det er nemt at handle miljøvenligt.

   Mision

   Vi samler de mest miljøvenlige livsstilsprodukter ét sted.

   Ét samlet sted med miljøvenlige alternativer

   Når du handler på GreenTowns markedsplads, kan du handle fra flere danske webshops på én gang. De fleste, af forhandlerne på GreenTown markedsplads, tilbyder fri fragt ved køb over et vis beløb.

   Se forhandlernes fragtpriser, ved det enkelte produkt, og find flere produkter fra den enkelte forhandler, ved at besøge deres GreenTownshop.
   Produkterne på GreenTown sælges altid til den samme pris, som på forhandlernes egne webshops.

   Det fleksible team og den gode stemning

   GreenTown har haft rigtig mange hænder og hoveder med sig siden start. Størstedelen af disse folk har arbejdet med missionen frivilligt, da der ikke har været mulighed for at betale løn. Vi har i skrivende stund haft omkring 35 frivillige gennem den daglige udvikling og yderligere har omkring 35 DTU-studerende bidraget til projektet.
    Vi har modtaget fondsstøtte fra Bæredygtig Bundlinje samt sparring igennem SMV Pro og SMV Grøn.
    Vi modtager frivillig sparring fra erhvervsrådgivere gennem Netvækst og har netop modtaget vores første sponsorater. Alt i alt er det en kæmpe fornøjelse, at mærke den ustoppelige gode stemning, som der tiltrækkes omkring projektet, fra øst til vest.

   De 40 forhandlere der udgør GreenTown markedsplads

   Find overblikket over forhandlerne på GreenTown her.

   Fremmarchen på Google

   For at gøre det nemt, at finde frem til de miljøvenlige alternativer, er det altafgørende at være rigtig gode venner med Google. Landet ligger bare sådan, at Google er enormt kræsen, hvad angår venskaber. Heldigvis er GreenTown begyndt at vinde Googles tillid, og søgeresultaterne popper op ved flere og flere søgninger på Google, med de miljøvenlige produkter på GreenTown som destination.

   Michael Olivarius

   Stifter