Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   GreenTown udvælger signalværdi for dig

   Signalværdi handler om at give plads til innovation og inspiration i bæredygtighedens navn. GreenTown vil gerne honorere produkter, der vækker opsigt ved i materiale eller design at signalere bæredygtighed.

   Hos GreenTown vil vi gerne støtte op om produkter, der signalerer bæredygtighed og innovation. Det innovative design eller materialevalg, der skaber fokus på bæredygtighed, har i vores øjne en stor værdi, som vi gerne vil motivere.

   Derfor har GreenTown valgt at medtage "Signalværdi" som et af vores bonuskriterier. Det kan for eksempel være i valget af materialer, som signalerer bæredygtig nytænkning, blandt andet solbriller i bambus. Produktet fremkalder i kraft af materialets beskaffenhed fokus i gadebilledet og skaber bevidsthed omkring bæredygtighed.

   Alt dette ønsker GreenTown naturligvis at støtte. I forhold til produkter, der er berettiget til tagget ”Signalværdi”, har vi derfor valgt at være mindre strikse med hensyn til vores seks hovedkriterier. F.eks. vil en bambuscykel blive godkendt som ressourcebesparende, selvom den ikke udelukkende består af bæredygtige materialer.

   Dette bæredygtighedskriterie kan ikke stå alene. Når vi godkender produkter til GreenTown, skal "Signalværdi”-kriteriet altid stå sammen med et af vores hovedkriterier.

   Signalværdi - Et bæredygtighedskriterie

   Produkter med signalværdi

   Find alle produkter med signalværdi

   Alt signalværdi på GreenTown

   Find alle SIGNALVÆRDI produkter som fx et træur