Køb for mere end 700 kr og få 50 kr i rabat - Skriv blot GRØN RABAT i rabatfeltet
Privatlivspolitik   0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   GreenTown udvælger genanvendelse & upcycling for dig

   Genbrug af materialer og upcycling er en af mange modbevægelser til ’brug og smid væk’-kulturen - en strømning, som vi støtter op om på GreenTown. Genanvendelse og upcycling er derfor et af GreenTowns bæredygtighedskriterier.

   Når man anvender brugte materialer - hvad enten det drejer sig om genbrug eller upcycling – bliver mængden af ​​affald reduceret, ressourcer bliver sparet, værdien af ​​råvarer bliver bevaret og råvarens livscyklus bliver forlænget.
   Genbrug af materialer og upcycling er en af mange direkte modbevægelser til ’brug og smid væk’-kulturen, som er en af hovedårsagerne til, at verdens befolkning i dag bruger for mangeressourcer i forhold til hvad verdens ressourceøkonomi kan bære.

   Genbrugte materialer

   Når produkter bliver indsamlet, sorteret og komponenterne opdelt kan mange materialer nedbrydes og genanvendes som råvarer, der kan bruges til at fremstille nye produkter. På denne måde bliver mængden af affald reduceret, og råvarernes levetid forlænget på bæredygtig vis.

   Produkter, der kan nedbrydes og genanvendes, er ofte markeret med et symbol. Det kan være genbrugssymbolet, den grønne prik, genbrugslogo eller en krydset affaldsspand.

   Under GreenTown’s bæredygtighedskriterie “Genanvendelse” finder du produkter fremstillet af nedbrudte og genanvendte plastikflasker, presenninger, bildæk, produktemballage, slanger, bælter, plader og andre råmaterialer, som er nedbrudt og omdannet til nye produkter eller produktkomponenter. Anvendelsesområderne spænder bredt, eksempelvis over skosåler, tasker og tøj. Kun fantasien sætter grænserne her.  

   Genanvendelse & Upcycling - Et bæredygtighedskriterie

   Upcycling

   Upcycling er når brugte genstande og affald bliver omdannet til nye produkter uden at nedbryde materialerne til deres oprindelige form. Disse nye produkter har ofte mindst samme anvendelsesværdi som det originale produkt. I modsætning til genanvendelse af materialer eller såkaldt downcycling, genanvendes disse produkter i deres originale komponenter. Ved upcycling forbruges mindre energi end ved genbrugte materialer, da nedbrydning og downcycling af materialerne ikke er påkrævet. Derfor bidrager upcycling princippet også i høj grad til klimabeskyttelse. Upcycling er således en meget bæredygtig måde at genanvende på

   Genanvendte & upcyclede produkter efter kategori

   Find bæredygtige genanvendte & upcyclede produkter til Ham

   Find BÆREDYGTIGE genanvendte & upcyclede produkter til Ham

   KØB HER

   Find bæredygtige genanvendte & upcyclede produkter til Boligen

   Find BÆREDYGTIGE genanvendte & upcyclede produkter til Boligen

   KØB HER

   Find bæredygtige genanvendte & upcyclede produkter til Hende

   Find BÆREDYGTIGE genanvendte & upcyclede produkter til Hende

   KØB HER

   Overskuddet går til at plante træer

   Når du handler på GreenTown, er du med til at plante nyttetræer i tredjeverdenslande.

   "Ingen profit, ren natur for pengene"

   Se mere

   Overskuddet går til at plante træer

   Når du handler på GreenTown, er du med til at plante nyttetræer i tredjeverdenslande.

   "Ingen profit, ren natur for pengene"

   Se mere

   Giv et bæredygtigt gavekort