Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total
   holdbart

   GreenTown udvælger holdbart for dig

   Produkter som, i kraft af deres materiales beskaffenhed eller tidsløse design, kan holde i generationer, tildeles bonuskriteriet ”Holdbart”. Det er imidlertid ikke alle holdbare produkter, der er bæredygtige, derfor er det ikke et hovedkriterie.

   Holdbare produkter er kendetegnet ved robuste materialer i høj kvalitet og derfor længere levetid. Denne produktgruppe står i kontrast til de normale produktionsmetoder, der foretrækker billige og dermed mere skrøbelige materialer.

   Råvarer og konstruktion

   Et produkts levetid kan øges ved en lang række designmæssige løsninger og tiltag. Dette kan være tekniske konstruktioner og udformning af møbler, eller ved brug af råvarer af høj kvalitet. Der er flere områder hvor et produkts høje modstandsdygtighed er krævet, når produktet skal holde i mange år. Det kan være sig det massive spisebord, børnenes legetøj lavet af træ, køkkenredskaber i metal eller særlig robust udstyr. Ofte er der også tale om en øget produktionstid, når der skabes mere holdbare produkter.

   De holdbare produkter kan reducere forbruget af ressourcer. Så hvis du foretrækker at købe holdbare produkter af høj kvalitet, frem for at skulle skifte dine produkter ud hvert andet år, så vælg ”Holdbart”-kriteriet under vores bæredygtighedskriterier.

   Holdbart - Et bæredygtighedskriterie

   Dette bæredygtighedskriterie kan ikke stå alene, da et produkt kan være lavet af eksempelvis 100% plastik og holde længe, uden at være bæredygtigt. Når vi godkender produkter til GreenTown, skal "Holdbart”- kriteriet derfor altid stå sammen med et af vores hovedkriterier.
   Se alle produkter tagget med bæredygtighedskriteriet "Holdbart"

   Holdbare produkter efter kategori

   Find bæredygtige og holdbare produkter til Hende


   Find holdbare smykker til Hende

   Find bæredygtige og holdbare produkter til Boligen


   Find holdbare produkter til Køkkenet

   Find bæredygtige og holdbare produkter til Børn


   Find holdbart legetøj til Børn