Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Dansk Vegetarisk Forening - Forbrugsanalyse 2022

   Foreningens forbrug er analyseret den 18.05.22

   Fem ud af fem stjerner

   Dansk Vegetarisk Forening har fået fem stjerner i forbrugsanalysen.

   Klik på hvert punkt for at se virksomhedens valg

   Forbrug - Kerneforretning

   Dansk Vegetarisk Forening fremmer plantebaseret levevis til gavn for dyr, mennesker, miljø og sundhed.

   Forbrug - Partnere

   Forbrug - Kontor

   Introduktion

   Dansk Vegetarisk Forening er en non-profit forening, der arbejder for at fremme plantebaseret levevis. GreenTown anbefaler Dansk Vegetarisk Forening, da en plantebaseret levevis blandt andet betyder en mindre CO2-udledning end en kødbaseret kost, og dermed letter vores kollektive klimaaftryk.

   Dansk Vegetarisk Forening samarbejder også med erhvervslivet. Her rådgiver de virksomheder og producenter, afholder oplæg og seminarer, og hjælper med udvikling og udvidelse af plantebaserede produkter og måltider.

   Foreningen har deres egen mærkningsordning, kaldet Det Grønne Mærke. Mærket øger synligheden af det vegetariske og veganske produkter, og gør det lettere for forbrugeren at finde frem til de vegetariske og veganske muligheder. Anvendelse af mærket på et produkt sker kun efter ansøgning og skriftlig godkendelse af Dansk Vegetarisk Forening.

   Opsummering

   Det kommer ikke som en stor overraskelse, at en organisation som Dansk Vegetarisk Forening har meget fokus på at være miljøbevidste, men det er ikke desto mindre dejligt at se. Indsatsen kommer til udtryk under foreningens kerneforretning, i deres forbrug, og i valget af partnere.

   Foreningens valg tydeliggør at de tager deres miljøbelastning og klimaaftryk alvorligt. Dette har også resulteret i en høj score i deres forbrugsanalyse. Det er blandt andet deres arbejde for at få udbredt plantebaseret levevis, som er med til at mindske ressourceforbruget. Men gennemgående blandt deres partnervalg er der et tydeligt fokus på miljøbevidsthed og ansvarlighed. Især kan nævnes brugen af GreenSpeak som teleselskab, da de har opnået fem ud af fem stjerner i deres egen forbrugsanalyse.

   Dansk Vegetarisk Forening vil kunne forbedre deres score, i takt med at flere af deres partnere får foretaget en forbrugsanalyse med positive resultater.

   Dansk Vegetarisk Forening

   CVR-nr.: 34640122

   Michael Lolle Olivarius 

   GreenTown ApS

   Direktør

   Signaturforklaring

   • Virksomheden scorer over 80 point ud af 100 i dette punkt
   • Virksomheden scorer mellem 40-79 point ud af 100 i dette punkt
   • Virksomheden scorer mellem 0-39 point ud af 100 i dette punkt
   • Dette punkt har ingen indvirkning på den samlede forbrugsscore