Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   GreenSpeak - Forbrugsanalyse 2022

   Virksomhedens forbrug er analyseret den 03.05.22

   Fem ud af fem stjerner

   Pure Paint har fået fem stjerner i forbrugsanalysen.

   Klik på hvert punkt for at se virksomhedens valg

   Forbrug - Kerneforretning

   Virksomheden bruger Telenors netværk. Telenor kommunikerer at de har fokus på miljø.

   - Teleselskabet Telenor har ikke gennemgået en forbrugsanalyse hos GreenTown endnu. En forbrugsanalyse vil kunne optimere scoren i dette punkt.

   Forbrug - Partnere

   Forbrug - Kontor

   Introduktion

   GreenTown anbefaler GreenSpeak fordi de viser at det er muligt at drive forretning og samtidig være socialt og miljømæssigt ansvarlig.

   Virksomheden gør det let for deres kunder at handle socialt ansvarligt og grønt igennem deres valg af mobilabonnement. GreenSpeak er derfor på mange måder en foregangsvirksomhed indenfor den grønne omstilling.

   Virksomheden donerer desuden deres overskud til sociale, bæredygtige og humanitære formål. Deres mission er at vise at man kan tage ansvar for den verden vi lever i og have en succesfuld virksomhed, på samme tid.

   Opsummering

   GreenSpeak har opnået en femstjernet forbrugsscore i deres forbrugsanalyse. Generelt viser forbrugsanalysen af GreenSpeak, at det er en virksomhed som tager deres miljøaftryk alvorligt. GreenTown anbefaler derfor GreenSpeak som samarbejdspartner.

   GreenSpeaks omfattende donationer til velgørende formål med socialt og miljøfokus, er vigtig for virksomhedens forbrugsscore. Deres valg af partnere er også med til at højne scoren, det er bl.a. positivt at GreenSpeak har bank i Fælleskassen, som er en socialt og miljøbevidst bank, at deres webhost kører på vedvarende energi, og at deres forsikringsselskab IF, kommunikerer et fokus på miljøet. Dertil lægges at GreenSpeak bruger FSC-certificerede konvolutter til forsendelser, gennem PostNord, der ligeledes kommunikerer miljøfokus.

   Forbrugsanalysen viser samtidigt også at det fortsat er muligt for GreenSpeak at øge transparensen i deres forbrugsanalyse. De kan vælge samarbejdspartnere der også har fået foretaget en forbrugsanalyse, og derved øge optimere deres allerede flotte forbrugsscore.

   Overordnet set er GreenSpeak en anbefalelsesværdig foregangsvirksomhed indenfor miljøbevidsthed og grøn omstilling.

   GreenSpeak

   CVR-nr.: 35851011

   Michael Lolle Olivarius 

   GreenTown ApS

   Direktør

   Signaturforklaring

   • Virksomheden scorer over 80 point ud af 100 i dette punkt
   • Virksomheden scorer mellem 40-79 point ud af 100 i dette punkt
   • Virksomheden scorer mellem 0-39 point ud af 100 i dette punkt
   • Dette punkt har ingen indvirkning på den samlede forbrugsscore