Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Økologisk børnetøj by Green Cotton

   Dette indlæg er sponsoreret

   Kunne du tænke dig at købe økologisk tøj til dine børn, så skal du læse med her. By Green Cotton er nemlig en webshop, som sælger både økologisk børnetøj og økologisk babytøj under Green Cotton konceptet. By Green Cotton står bag de to børnetøjsmærker, Müsli by Green Cotton og Fred’s World by Green Cotton, som bliver forhandlet på deres webshop. På webshoppen kan du købe alt lige fra en sommerkjole til børn til en hoodie til en basic langærmet t shirt børn.

   Køb en sommerkjole til børn i økologisk bomuld

   Deres økologiske kjoler til børn og babyer indeholder ingen skadelig kemi og er designet, så de sidder yderst behageligt. Kjolerne er produceret i 100% økologisk bomuld, dog indeholder nogle af kjolerne 3-5% elastan, så de er mere bevægelige i deres pasform og derfor sidder rigtig behageligt på både børn og babyer, når de leger rundt. På webshoppen finder du både festkjoler og casual hverdagskjoler, som er designet med mange fine detaljer, såsom pufærmer, flæser, broderier og paillietter. Et eksempel på en sommerkjole til børn er af mærket Müsli under navnet Peony, som er lavet i et fint mønster med yndige flæseærmer. Du kan med fordel tjekke den nu og de mange andre kjoler på webshoppen, hvis du mangler nyt tøj til dine børn.

   Bluser og t-shirts i 100% økologisk bomuld

   Foruden en casual hverdagskjole, en festkjole og en sommerkjole til børn, er det værd at tage et kig på deres t-shirts og bluser. De tilbyder et stort udvalg i mange forskellige farver til både drenge og piger. Du kan få alt fra hoodies til søde bluser til sweattrøjer med flere. De har et stort fokus på bæredygtighed, og derfor er alle deres t-shirts og bluser GOT certificerede og bæredygtige, hvilket understreger, at de har et stort fokus på miljø. Udover alle deres forskellige designs og styles med både striber, forskellige farver, prints, broderier, flæser osv, tilbyder de også basic t-shirts med korte ærmer til børn og langærmet t-shirts til børn. Basic trøjerne kan fås i mange forskellige farver, som kan sammensættes med det meste.

   Information om by Green Cotton

   By Green Cotton blev grundlagt i 1986 af Leif Nørgaard, idet han havde en stor interesse for miljø og bæredygtighed. Gennem tiden har de modtaget en lang række priser, blandt andet modtog de en pris for deres medvirken i at dyrke den første bomuld nogensinde, som blev certificeret af et uafhængigt institut. I 1991 designede Katharine Hamnett verdens første t-shirt af certificeret økologisk bomuld. Den bomuld, som t-shirten var produceret i, var netop den bomuld, som de selv var med til at dyrke.

   Se også spisestuetips sponsoreret