Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Indret din spisestue med et plankebord

    Dette indhold er sponsoreret. 

   Der findes et hav af forskellige spiseborde, som du kan indrette dit hjem med. Nogle foretrækker et rundt spisebord, mens andre foretrækker et aflangt eller firkantet bord. Spisestuer findes også i mange forskellige størrelser, og det vil også afspejle sig i valget af dit næste spisebord. Har du en stor spisestue, er det oplagt at vælge et stort spisebord, mens et mindre og mere praktisk spisebord passer bedre til en lille og kompakt spisestue.

   Indret din spisestue med et plankebord

   Det er efterhånden blevet meget populært at inddrage naturen i sit hjem, og borde i træ og andre naturlige materialer findes også i mange af de danske hjem. Derfor kan rustikke plankeborde lavet på genbrugstræ være et godt valg for dig, der gerne vil have en naturlig indretning. Foruden at være naturlig, skaber plankeborde også en hyggelig og hjemlig stemning. Plankeborde er ofte rustikke, men samtidig simple og smukke at kigge på. De er altså indbegrebet af den skandinaviske stil, hvor der bare er tilføjet en varme og personlighed, som mange sætter pris på. Med et plankebord er der ligeledes gode muligheder for at få det nøjagtig, som man vil have det. Det gælder både form, størrelse, farve, stel og meget mere.

   Det skal du være opmærksom på

   Når du skal vælge dit kommende plankebord, er der nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du køber det. Først og fremmest skal du overveje, hvilken størrelse, du ønsker. Gør dig derfor tanker om, hvor meget plads, der er i din spisestue eller i dit køkken, og hvor mange gæster, der skal kunne sidde rundt om bordet. Du bør også tænke over, om rummet kan bære bordet, fordi et plankebord i de fleste tilfælde har brug for luft og plads omkring sig, så det virkelig kan træde frem i rummet. Derudover kan du med fordel også overveje, hvilket stel og hvilken behandling, du ønsker. Bordet får nemlig et helt særligt udtryk alt efter, hvilken behandling træet har fået.

   Et bæredygtigt valg

   Går du op i bæredygtighed, er rustikke plankeborde lavet på genbrugstræ formentlig det rette valg for dig, så du har mulighed for at genbruge materialer. Det er først og fremmest bedre at genbruge eksisterende materialer i stedet for at smide brugbart træ ud. Særligt byggeindustrien smider meget træ ud, og derfor er plankeborde altså en god løsning på dét problem. Derudover har meget af genbrugstræet også sjæl og patina, og derfor får plankeborde lavet af genbrugstræ en meget flot og unik karakter. Plankeborde bliver også ofte bygget robust, og på den måde holder sådanne borde altså i lang tid.

   Se også Boligtrends i 2022 Sponsoret

   Se også denne DSGVO og denne side. Se også denne editor