Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Fælleskassen - Forbrugsanalyse 2022

   Virksomhedens forbrug er analyseret den 18.05.22

   Fem ud af fem stjerner

   Fælleskassen har fået fem stjerner i forbrugsanalysen.

   Klik på hvert punkt for at se virksomhedens valg

   Forbrug - Kerneforretning

   Fælleskassen samarbejder med Sparinvest, som har et fokus på miljø.

   - En forbrugsanalyse af Sparinvest vil kunne optimere scoren i dette punkt.

   Forbrug - Partnere

   Forbrug - Kontor

   Introduktion

   Opsummering

   Fælleskassen er anbefalet af GreenTown, da denne bank gennem deres valg udviser miljømæssig og social ansvarlighed. Fælleskassen viser at det som bank er muligt at udvise miljøbevidsthed og socialt ansvar.

   Fælleskassen specialiserer sig i rådgivning af virksomheder der stræber efter at have en social eller samfundsmæssig impact. Bankens idégrundlag er funderet på tre ting: bæredygtig økonomi, solidaritet og fællesskab.

   Miljøfokus er vigtigere for Fælleskassen end store overskud og udbytteudbetaling. Banken donerer gennem deres Fællespuljen til større og mindre lokale, sociale, grønne og ansvarlige projekter. Deres mål er at hjælpe med at realisere projekter indenfor vedvarende energi, økologi og bæredygtig produktion.

   Fælleskassen er et eksempel på en virksomhed som har tænkt fokus på miljøet ind i dagligdagen. De har truffet en masse positive valg blandt deres samarbejdspartnere og omkring det daglige forbrug på deres kontor.

   Af væsentlige punkter i forbrugsanalysen er deres donationer til velgørende og miljørettede formål og deres valg af samarbejdspartnere. Deres samarbejde med KLS PurePrint og All Remove, om henholdsvis tryk og rengøring, viser at Fælleskassen har tænkt på deres forbrug i andre henseender end på deres kerneområde.

   Under deres kerneforretning har de også handlet ansvarligt da de tilbyder investeringsløsninger gennem Sparinvest, som kommunikerer et fokus på miljø og gennemsigtighed.

   For at forbedre deres score i forbrugsanalysen kan Fælleskassen bl.a. skifte til en webhost med et miljøfokus, og skifte teleselskab til GreenSpeak, som har en høj forbrugsscore. Samtidig kan scoren forbedres i takt med at flere af deres partnere får foretaget deres egen forbrugsanalyse, da dette vil øge transparensen over hele linjen.

   Fælleskassen

   CVR-nr.: 69556728

   Michael Lolle Olivarius 

   GreenTown ApS

   Direktør

   Signaturforklaring

   • Virksomheden scorer over 80 point ud af 100 i dette punkt
   • Virksomheden scorer mellem 40-79 point ud af 100 i dette punkt
   • Virksomheden scorer mellem 0-39 point ud af 100 i dette punkt
   • Dette punkt har ingen indvirkning på den samlede forbrugsscore