Vi anbefaler kun de mest miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde dem.
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Boligtrends i 2022: Sådan indretter du boligens forskellige rum

   Dette indlæg er sponsoreret

   Hvert år er der nye boligtrends, som fylder på de sociale medier, i magasiner og på tv, og 2022 er ikke en undtagelse. Læs med og få inspiration til indretning af stue, soveværelse og éntre med skandinavisk design. Følg linket her og få ført ideérne ud i livet med sofaer, bænke, stole og meget andet, til indretning af stue, soveværelse og éntre - alt sammen i skandinavisk design.

   Stue

   En stue er et af de mest centrale rum i en bolig, hvor store møbler, som sofaer, dominerer. Der er rigtig mange indretningstrends, som kommer til udtryk i en stue. I 2022 er klare og stærke farver et hit, så man kan skabe en personlig og unik indretning med de møbler og farver, man vælger at sammensætte. Derudover er det også trendy, at købe kvalitetsvarer, fx. stole eller sofaer, som har en lang levetid. Man kan både få farver ind i stuen ved at svinge malerpenslen, og male paneler og dørkarme, men man kan også gøre det gennem puder i sofaer, gardiner og tæpper i et godt design, hvilket kan være en lettere tilgængelig måde, at løfte en indretning af en bolig på, hvis man ikke er den store gør-det-selv-type. Man kan også vælge, at købe sofaer i klare farver, så det virkelig slår igennem i en indretning.

   Soveværelse

   Møbler, som er lavet i træ, er også et gennemgående tema i 2022´s boligtrends. Det er et naturligt materiale, som udstråler kvalitet, og der er masser af måder, at inkorporere træ på i indretningen af et soveværelse. Man kan vælge at have en sengeramme i træ, og man kan også skabe en hyggelig stemning ved at have et par stole eller bænke i et soveværelse, som er lavet i træ. Organiske former er generelt et hit i indretningen af en bolig, hvilket både ses i møbler, lamper og andet interiør. Man kan fx. bruge organisk formede tæpper, organiske sengelamper eller vaser til at skabe en dejlig naturlig atmosfære i en bolig, i kombination med møbler i naturlige materialer.

   Entré

   For at skabe en entré i en bolig, som omfavner den nordiske stil, så gælder det også om at finde møbler i træ, hvilket sagtens kan være stole eller bænke, som er praktiske at have i en entré. Jordfarver og naturlige materialer kendetegner skandinavisk design, hvilket også er ret neutralt på den måde, at man nemt kan inkorporere flere farver, for at imødekomme boligtrends fra 2022, sammen med klassiske stole og bænke i skandinavisk design.

   Se også denne sponsorerede børnetøjs artikel