0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Vision og Mission

   Visionen er omfattende, men missionen er ligetil. Vi vil gøre verden mere bæredygtig, hjælpe folk i nød, redde regnskoven og genoprette biodiversiteten. Det kræver en ny måde at drive virksomhed på, og derfor har GreenSpeak startet denne grønne markedsplads, der giver overskuddet til at plante skov.

   Vision

   GreenSpeak startede GreenTown med formålet om at bruge vores hverdag og liv på at gøre en positiv forskel, og gøre det nemt for almindelige danskere at hjælpe til, hvor de kan.

   For os handler det ikke om at tjene millioner til os selv, og vi har derfor ingen planer om at bygge GreenSpeak op for så at sælge det til højest bydende. Vi tror på, at vi kan udrette meget mere med den opbyggede platform, end vi kan med pengene i hånden, og derfor vil det ikke give mening at give køb på vores principper ved at sælge ud.

   Mission

   Vores mål er at informere, inspirere og motivere danskerne til at leve mere bæredygtigt, med større omtanke for naturen, for planeten og for dem, der har det sværest i samfundet. 

   Grunden til at GreenSpeak har åbnet en markedsplads er for at gøre det endnu nemmere at tage de bæredygtige valg, når du køber nyt. Her samler vi alle de bæredygtige produkter, der allerede findes og sørger for at gøre dem endnu mere tilgængelige.

   Spørgsmål?

   Du er altid velkommen til at tage kontakt med dine spørgsmål eller forslag.