0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   GreenTown er GreenSpeaks bæredygtige markedsplads

   I GreenSpeak er vi en håndfuld bæredygtighedsentutiaster, der driver virksomheden. Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision; At gøre Danmark grønnere og skabe positiv forandring i verden. Derfor startede vi et teleselskab, hvor hele overskuddet går til at støtte velgørende projekter overalt i verden.

   Men det stopper ikke her. Det er nemlig stadig for svært for danskerne rigtigt at deltage i den grønne omstilling. Derfor har vi sat os for at gøre det meget nemmere at finde de gode, bæredygtige alternativer til de produkter og ydelser, vi alle sammen bruger i vores hverdag.

   Grøn markedsplads

   På GreenTown er det let for forbrugere med grønne hjerter og forhandlere af bæredygtige varer at finde hinanden.

   Uld på GreenTown

   Markedspladsen er sat i verden for at gøre det nemt at handle bæredygtige produkter indenfor alle kategorier. Så nu behøver du kun lede ét sted for at finde alle de gode, grønne produkter, der allerede findes i Danmark.Når du handler hos GreenTown, modtager vi provision fra forhandleren for at have faciliteret handlen.

   Pengene bliver brugt til at drive GreenTown. Men vi ikke har aktionærer i virksomheden, og da vi arbejder med lønloft og ligeløn, har vi mulighed for at donere overskuddet til at plante træer igennem Grow For It.

   Vision

   Vi ønsker en verden, hvor danskerne altid kan vælge de gode, bæredygtige alternativer til alle de ting, vi bruger i vores hverdag, og hvor menneskers forbrug ikke er med til at påvirke miljøet og klimaet negativt, men hvor bæredygtighed er tænkt ind i designprocessen af de produkter, vi har brug for i det daglige.   

   Mission 

   Med GreenTown vil vi samle alle forhandlere af bæredygtige produkter på ét sted, og dermed gøre det nemt for danskerne at finde mere bæredygtige alternativer. 

   Målet er ikke at produkterne skal være perfekte, altså 100% bæredygtige, men i stedet at finde de alternative produkter, der er lidt bedre end normalen. Med tiden håber vi også at kunne presse den bæredygtige industri til løbende at gøre deres produkter endnu bedre, ved kun at fremhæve de bedste alternativer på GreenTown.dk, samt rådgive vores forhandlere til at blive bedre med bla. valg af emballage og materialer. 

   Tørklæde

   Michael Olivarius

   Projektleder på GreenTown

   "Med en baggrund som produktudvikler, projektleder og iværksætter, har jeg bagagen fuld af erfaring der ruster mig til rollen som projektleder og driftsansvarlig på GreenTown. Jeg har gennem årene lært, at det vigtigste for mig er at arbejde med det, som betyder mest for mig. I mit virke som projektleder på GreenTown og ansat i GreenSpeak kan jeg hver dag mærke, at det vi gør her, er værd at gør mit aller bedste for."

   Cardigan

   Mads Tofthøj Rasmussen

   Medejer & brand manager

   "Jeg har en baggrund som filmfotograf og klipper og er meget passioneret omkring det visuelle medie. Men samtidig vil jeg også gerne bruge mit liv på at gøre verden bedre. Så derfor er det fedt at kunne kombinere min passion med at hjælpe de folk, der virkelig gør en forskel. Der ud over har jeg på sigt ambitioner om at kunne hjælpe Danmark med at blive langt mere bæredygtigt, og der ser jeg GreenSpeak som et vigtigt første skridt."

   Uldkugler

   Mark Rasmussen

   Medejer & kommunikations-direktør

   "Efter at have arbejdet for en hel del virksomheder, der kun tænker i bundlinier, excel-ark og aktieudbytte, er det mega fedt, at jeg endelig har fundet et sted, hvor jeg kan gøre en forskel i verden. Jeg har i mange år drømt om at være med til at skubbe tingene i en lidt sjovere og lidt grønnere retning, og det kan jeg virkelig gøre med GreenSpeak."

   Tørklæde

   Anders Bøgeløv Jensen

   Medejer, adm. direktør & kundeserviceansvarlig

   "Jeg har 20 års erfaring med kundeservice, men jeg har altid været frustreret over, at det var virksomheden og ikke kunderne, der kom i første række. Sådan er det ikke i GreenSpeak. Jeg er her nemlig ikke for at tjene penge til nogle rige aktionærer. Jeg er drevet af, at jeg ved, vi kan gøre det bedre, for os selv og for fremtidige generationer."

   Cardigan

   Lise Brix Pape

   Webudvikler & -redaktør


   "Mit faglige udgangspunkt er kommunikation og udvikling af digitale platforme – altid med stort fokus på den gode brugeroplevelse. GreenTowns kreative og uhøjtidelige miljø er ikke alene det perfekte match med mig som person, vi deler også samme værdier: Her samarbejder vi nemlig med vores kunder om at give overskud til miljø og velgørenhed – og det er, hvad jeg forstår ved bæredygtighed og god karma."

   Uldkugler