0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Overskuddet går til at plante træer

   Når du handler på markedspladsen GreenTown, koster produkterne det samme som hos de enkelte forhandlere. Men hos GreenTown vil vi gerne gøre endnu mere for planeten, så her går overskuddet til at plante træer i tredjeverdenslande gennem organisationen Grow For It.

   Du kan lære Grow For It lidt bedre at kende i videoen herunder: 

   Vi planter træer der gør nytte

   Vi har valgt at donere pengene til Grow For It, fordi de planter træer igennem Eden Reforestation Project, der gør nytte i tredjeverdenslande.

   Træerne som skaber en levevej for de lokale, træer der giver arbejde når de plantes, træer der giver indtægt  når skoven passes, træer der giver skygge, frugt og bedre klima på skoler, træer der øger biodiversiteten, hvor der er brug for det. Og allervigtigst så suger træer CO2 ud af atmosfæren.

   Grow For It

   Træer suger CO2 ud af atmosfæren

   Når træer vokser suger de kulstof fra luften og bruger det til at vokse sig større med. Derfor kan vi bruge  træer til at fjerne CO2 fra atmosfæren. Og for at undgå overgreb på træerne og utidig fældning er det essentielt at plante træer i områder, hvor lokalbefolkningen passer og plejer dem, og sørger for at de har optimale vilkår. Træplantning er altså i høj grad en del af løsningen på CO2 udfordringen; plantning af mere bæredygtig skov giver mindre CO2, og plantning af træer giver arbejde og indtægter til lokale. Derfor giver vi overskuddet fra GreenTown til at plante træer.