0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Ressourcebesparende

   Kriteriet Ressourcebesparende har først og fremmest med materialer at gøre. Produkter af naturlige, biologiske og fornyelige råvarer, materialer der er holdbare og kan genanvendes samt miljøvenlig dyrkning og kemi er vigtigt her. 

   Ressourcebesparende er et vidt begreb, som dækker mange forskellige aspekter inden for bæredygtighed. Når vi på GreenTown vurderer et produkts bæredygtighed i forhold til kriteriet ”Ressourcebesparende”, fokuserer vi på materialets beskaffenhed:  

   Se alle ressourcebesparende varer på GreenTown
   • Produkter af naturlige, biologiske og fornyelige råvarer som eksempelvis kork,
         bambus og træ
   • Produkter af holdbare og genanvendelige materialer som glas og metal
   • Produkter, der dyrkes og produceres under hensyntagen til miljøet –
          eksempelvis økologiske
   • Produkter, der er fri for kemi og forurenende stoffer – eksempelvis
          husholdnings- og plejeprodukter

   Ressourcebevaring er en væsentlig faktor, når vi taler om bæredygtighed. Ressourcebeskyttelse i produktionen betyder effektiv og ansvarlig håndtering af råvarer og energi i fremstillingsprocessen. Forsynings- og transportkæden har også en afgørende indflydelse på ressourceforbruget.

   Vedvarende råvarer er essentielle, når det gælder ressourcebesparende produktion. Nogle af disse råvarer, såsom hamp, hør eller bambus bliver mere og mere udbredt, og disse bidrager til at bevare sjældne eller energikrævende råvarer. 

   Også i husholdningen kan ressourceforbruget reduceres ved for eksempel at skifte til et besparende brusehoved, der mindsker vandforbrug og omkostninger. Reduktion af emballagematerialer øger også et produkts miljøvenlighed og sparer ressourcer.

   Find bæredygtige og ressourcebesparende produkter indenfor din kategori på GreenTown