GreenTown er en samling af mange forskellige forhandlere - Se forhandlernes fragtpriser under hvert produkt
0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Bæredygtig målsætning

   I GreenTown er vi fire bæredygtighedsentusiaster, der driver virksomheden. Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision. Det startede med GreenSpeak - Danmarks velgørende teleselskab. Nu har vi startet GreenTown, men det slutter ikke her. Vi drømmer om at udvide til flere brancher og med andre koncepter, alt sammen med målet om at gøre Danmark og verden mere bæredygtig.

   Grøn markedsplads

   GreenTown er et sted, hvor forhandlere, der sælger bæredygtige produkter kan udstille og sælge deres produkter.

   Vi er sat i verden for at gøre det nemt at handle bæredygtige produkter inden for alle kategorier.
   Vores rolle som grøn markedsplads er at sørge for at filtrere produkter, så du kun bliver præsenteret for dem som er mere bæredygtige end alternativet.

   Vi planter træer

   Når du handler hos GreenTown, modtager vi provision fra forhandleren for at have faciliteret handlen.

   Pengene bliver brugt til at drive GreenTown. Men vi ikke har aktionærer i virksomheden, og da vi arbejder med lønloft og ligeløn, har vi mulighed for at donere overskuddet til at plante træer igennem Grow For It.

   Om os

   Michael Olivarius

   Projektleder på GreenTown 

   "Med en baggrund som produktudvikler, projektleder og iværksætter, har jeg bagagen fuld af erfaring der ruster mig til rollen som projektleder og driftsansvarlig på GreenTown. Jeg har gennem årene lært, at det vigtigste for mig er at arbejde med det, som betyder mest for mig. I mit virke som projektleder på GreenTown og ansat i GreenSpeak kan jeg hver dag mærke, at det vi gør her, er værd at gør mit aller bedste for."

   Mads Tofthøj Rasmussen

   Medejer & brand manager

   "Jeg har en baggrund som filmfotograf og klipper og er meget passioneret omkring det visuelle medie. Men samtidig vil jeg også gerne bruge mit liv på at gøre verden bedre. Så derfor er det fedt at kunne kombinere min passion med at hjælpe de folk, der virkelig gør en forskel. Der ud over har jeg på sigt ambitioner om at kunne hjælpe Danmark med at blive langt mere bæredygtigt, og der ser jeg GreenSpeak som et vigtigt første skridt."

   Mark Rasmussen

   Medejer & kommunikationsdirektør

   "Efter at have arbejdet for en hel del virksomheder, der kun tænker i bundlinier, excel-ark og aktieudbytte, er det mega fedt, at jeg endelig har fundet et sted, hvor jeg kan gøre en forskel i verden. Jeg har i mange år drømt om at være med til at skubbe tingene i en lidt sjovere og lidt grønnere retning, og det kan jeg virkelig gøre med GreenSpeak."

   Anders Bøgeløv Jensen

   Medejer, adm. direktør & kundeserviceansvarlig

   "Jeg har 20 års erfaring med kundeservice, men jeg har altid været frustreret over, at det var virksomheden og ikke kunderne, der kom i første række. Sådan er det ikke i GreenSpeak. Jeg er her nemlig ikke for at tjene penge til nogle rige aktionærer. Jeg er drevet af, at jeg ved, vi kan gøre det bedre, for os selv og for fremtidige generationer."

   LIse Brix Pape

   Webudvikler & -redaktør

   "Mit faglige udgangspunkt er kommunikation og udvikling af digitale platforme – altid med stort fokus på den gode brugeroplevelse. GreenTowns kreative og uhøjtidelige miljø er ikke alene det perfekte match med mig som person, vi deler også samme værdier: Her samarbejder vi nemlig med vores kunder om at give overskud til miljø og velgørenhed – og det er, hvad jeg forstår ved bæredygtighed og god karma."