Køb for mere end 700 kr på markedspladsen og få 50 kr i rabat - Skriv blot GRØN RABAT i rabatfeltet
Privatlivspolitik   0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total
   CO2 neutralt website logo

   Om GreenSpeak

   Greenspeak - Danmarks velgørende teleselskab

   Greenspeak består af en lille flok bæredygtighedsentusiaster, der driver selskabet. De kommer fra vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles mission: De vil hjælpe Danmark og verden med at blive mere bæredygtig og samtidig drive en succesfuld virksomhed, hvor kernen handler om at tage ansvar for den verden, vi lever i. Tanken er, at hvis man kan gøre det med et teleselskab, så kan man tage den ide videre til andre virksomheder og sammen gøre verden til et bedre sted.

   Hvordan virker det?

   Greenspeak virker på den måde at alt overskuddet doneres til en bred vifte af bl.a. bæredygtige, sociale og humanitære projekter. Greenspeaks stærke priser gør det muligt at konkurrere på markedet og give brugeren det de har brug for, samtidig med, at de hjælper verden til at blive et bedre sted

   Mere end et teleselskab

   Hos Greenspeak handler det om mere end telefoni og teleselskab. Den bæredygtige tankegang ligger dybt i os og vi tænker derfor hele tiden i hvordan man kan udvide vores bæredygtighedsmodel til andre brancher. Seneste skud på stammen er Greentown, vores bæredygtige markedsplads. Her på siden samler vi danmarks største udvalg af bæredygtige produkter, hvilket gør det nemt for brugeren at handle grønt. Derudover planter vi et træ i tredjeverdenslande for hver 100 kr der bliver købt for.

   Besøg GreenSpeak                        

   CO2 neutralt website

   GreenSpeak Aps
   Njalsgade 76, 3. sal
   2300 København S

   CVR: 35851011

   Tlf: 71 79 71 79
   vip@greenspeak.dk    
   www.greenspeak.dk

   Du kan få et velgørende telefonabonnement til dit firma ved at følge linket nedenfor.

   Bliv en del af GreenSpeak