GreenTown er en samling af mange forskellige forhandlere - Se forhandlernes fragtpriser under hvert produkt
0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Mere end en bæredygtig markedsplads

   GreenTown er mere end en online markedsplads. Den er drevet af GreenSpeak - Danmarks velgørende teleselskab. Vi arrangerer også en årlig bæredygtig messe og marked "Grøn KBH", producerer videoserier, der sætter tankerne i gang og udgiver en podcast, der fokuserer på bæredygtige løsninger.  Alt sammen for at gøre det nemmere for danskerne at tage mere bæredygtige valg i deres hverdag.

   GreenTown

   GreenTown - GreenSpeaks bæredygtige markedsplads er endnu et skud på stammen i GreenSpeak-familien. Her gør vi det nemt for dig at handle bæredygtigt. 

   Mange forhandlere af bæredygtige produkter har en webshop, og skal hver især bruge en masse tid og energi på at tiltrække kunder. GreenTown er markedspladsen, hvor vi samler det hele og derved gør det nemt  for den bevidste og bæredygtige forbruger at finde det, hun/han helt nøjagtigt har brug for.

   Se mere om hvilke andre bæredygtige projekter, der findes i GreenSpeak-familien herunder.

   GreenSpeak

   Det startede med GreenSpeak - Danmarks velgørende teleselskab. 
   GreenSpeak er et teleselskab, der donerer overskuddet til en bred vifte af bl.a. sociale, bæredygtige og humanitære projekter. Med stærke priser og landsdækkende netværk, kan du derfor nemt få velgørenhed med i pakken, når du vælger teleselskab.

   GreenSpeaks kunder får 10% rabat når de handler på Greentown.

   Grøn KBH messe & marked

   Grøn KBH er Danmarks største bæredygtige messe og marked, som GreenSpeak har arrangeret årligt siden 2017. Her præsenterer vi et væld af grønne virksomheder og bæredygtige projekter, krydret med velsmagende økologi og fair trade varer.

   Til GreenSpeaks årlige bæredygtige messe & marked “Grøn KBH” kan du både snakke med inspirerende organisationer som "Ingeniører uden grænser" om deres arbejde med brønde og solceller i Indien, og også købe alt fra træ-solbriller, læderjakker af genbrugslæder, bæredygtigt hundelegetøj og selvfølgelig et stort udvalg af veganske og vegetariske madprodukter. Alt sammen under ét tag! Ønsker du en stand på messen følg dette link

   Grøn Snak

   Via vores arbejde med GreenSpeak møder vi tit mennesker, der arbejder på at gøre verden mere bæredygtig. Vi lærer så meget om, hvad sker i bæredygtighedens tegn, og det er noget, vi gerne vil dele med resten af Danmark. Derfor producerer vi en løsningsorienteret podcast om bæredygtighed i alle afskygninger. Her inviterer vi relevante gæster til en spændende snak om interessante emner som permakultur, affaldsortering og selvkørende biler. Her finder du ikke folk, der bare brokker sig over tingenes tilstand, men til gengæld har interessante bud på, hvordan vi løser tidens udfordringer. Det hele er selvfølgelig i øjenhøjde, så alle kan være med. 

   Et godt spørgsmål

   I 2016 startede vi med at stille hvad vi selv synes er gode spørgsmål. Det startede egentlig som en humorøs lille reklame for GreenSpeak, men potentialet var større, og vi havde flere spørgsmål, der lå og ulmede.

   Med dette kartotek lægger GreenSpeak op til debat. Vi præsenterer en bred vifte af svarmuligheder til at sætte tankerne i gang. Det gør vi for at inspirere dig til selv at tænke over de spørgsmål, vi ikke får stillet os selv og hinanden i vores travle hverdag.

   Julekalender 2018

   I 2018 producerede vi i  en julekalender, vi kaldte "GreenSpeak og Julemysteriet om den forsvundne pakke”. Den blev udarbejdet i forbindelse med decemberafstemningen som en sjov og anderledes måde at fortælle vores kunder, at de skulle huske at stemme på deres foretrukne støtteprojekt, da overskuddet for det seneste halve år skulle fordeles.   Spørgsmål?

   Du er altid velkommen til at tage kontakt med dine spørgsmål eller forslag.