Køb for mere end 700 kr på markedspladsen og få 50 kr i rabat - Skriv blot GRØN RABAT i rabatfeltet
Privatlivspolitik   0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total
   Dansk vegetarisk forenning

   Om Grow For It

   Grow For It - Balance gennem skovrejsning

   Grow For It har ét mål: At fjerne CO2 fra Jordens atmosfære. Non-profit organisationen Grow For It giver mennesker en mulighed for at balancere deres CO2 udledning gennem skovrejsning. Rejsning af nye skove opsuger og binder CO2 fra atmosfæren i træer i vækst. Dette er med til at købe mennesker mere tid i den nødvendige energi-omstilling. Grow for It er politisk uafhængige og deres aktiviteter er baseret på frivillig arbejdskraft.

   Privatpersoner kan for 7750 kr. (1000 euro) købe en livslang CO2-neutralisering med en træplantning af 1 hektar træer. Hertil modtager privatpersonen er certifikat og dokumentation for plantningen samt kort og GPS-koordinator. Det er dog også muligt at donere for mindre beløb eller give træplantning som gave.

    Der stilles større og større krav til virksomheders klimaaftryk. Ved at plante træer kan virksomheder foretage en konkret handling, der hjælper med at neutralisere virksomhedens co2-udledning. Hertil tilbyder Grow for It at skræddersy en træplantningspakke i samarbejde med den enkelte virksomhed eller organisation. Det kan være helt ned i detaljer som antal fløjne km blandt medarbejderne, antal kørte km i firmabilerne, der så kompenseres med skovrejsning. 

   Her på GreenTown har vi valgt at donerer vores overskud til Grow For It - Hør i videoen nedenfor Michael og Jens tale om Grow for It.

   Besøg Grow For It                

   Vegetarisk

   Grow For It 
   Jens Schiersing Thomsen
   Nordundvej 79, 7330 Brande
   CVR: 35926941

   info@growforit.dk

   GreenTown planter mindst 1 træ (og ofte flere) gennem Grow For It hver gang der bruges 100kr på markedspladsen.

   Læs mere om GreenTown's skovplatning