Go toLog ind Go toOpret bruger
GreenTown markedsplads - Miljøvenlige alternativer samlet et sted
Privatlivspolitik   0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total
   Dansk vegetarisk forenning

   Om Grønt Overblik

   Grønt Overblik er en landsdækkende grøn database, hvor man kan søge efter grønne organisationer, arrangementer og udgivelser i Danmark.

   Portalen blev skabt med et mål om at skabe et let tilgængeligt overblik over hvilke tiltag, der er på miljø- og økologiområdet i landet.Foreningen Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis (Øko-net) driver portalen for Grønt Overblik. Øko-net er medlemsorganisation hos Dansk Folkeoplysnings Samråd og hos 92-gruppen, som er et samarbejde mellem 20 danske miljø- og udviklingsorganisationer, som alle arbejder med opfølgningen på FN’s miljø- og udviklingskonference i Rio i 1992.

   Ønsket for Grønt Overblik er kort og godt at samle alle tilgængelige ressourcer inden for miljø og økologi på ét website. Med dette ønsker Grønt Overblik at opfylde to mål:

   - At skabe et større kommercielt grundlag for at udvikle, producere og sælge økologiske og miljøvenlige produkter i Danmark.

   -At gøre det betydeligt lettere for den almindelige dansker at skabe sig overblik over og fremskaffe informationer om miljørigtige og økologiske løsninger inden for alverdens emner.

   Deres overordnet mål er altså, at gøre det lettere for familien Danmark at leve økologisk og bæredygtigt!

   Besøg Grønt Overblik               

   Vegetarisk

   Grønt Overblik
   Møllergade 34
   5700 Svendborg

   CVR: 19594939

   62 24 43 24
   eco-net@eco-net.dk