Køb for mere end 700 kr og få 50 kr i rabat - Skriv blot GRØN RABAT i rabatfeltet
Privatlivspolitik   0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Grønne venner

   Der er så mange derude der gør gode grønne sager. Hos GreenTown vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til disse godtfolk.
   Vi har til en start delt de grønne sager op i 3 hovedkategorier: Services, Shops/Brands samt Info/blogs

   Vi hos GreenTown tror på en grønnere fremtid, og vi tror også på at for at opnå denne skal vi som mennesker gøre nogle ting væsentligt anderledes end vi gør i dag. Disse ændringer af vores vaner og måde at tænke på være rigtigt svært at gennemskue for de fleste. 

   Find GreenTowns gode grønne venner i kategorierne Grønne Tøjbrands, webshops, services og blogs

   Best Behavior - Bæredygtigt tøj til kvinder

   Best Behavior laver bæredygtig slowfashion og leftover tøj til kvinder og børn.
   De vil skabe tøj der er bæredygtigt, holdbart og af god kvalitet.
   De anvender økologisk bomuld eller genanvendt silke.
   Best Behavior skaber tøj med personlighed og bruger grafiske farverige prints i deres designs. 

   Consjus - Økologisk og bæredygtigt tøj

   Design med henblik på holdbarhed sæson efter sæson, med et tidsløst look, der for mange er et must i garderoben. Alt deres tøj fremstilles i bæredygtige materialer, f.eks. har de økologiske t-shirts GOTS certificeret økologisk bomuld eller tencel stof / lyocell. Tencel er ud over at være et fantastisk blødt og lækkert materiale, en af de mest bæredygtige fibre der findes. 

   GROBUND - Økologisk tøj  

   GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs af økologisk tøj med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

   LaZoy - Miljørigtigt slowfashion

   LaZoys tøj er produceret med omtanke for kloden, og der er stor fokus på at optimere deres værdikæde, så den bliver så bæredygtig som muligt.
   LaZoy skjorter og skjortekjoler gør det muligt at være velklædt og præsentabel. Deres tøj er lavet af lækkert blødt elastisk stof, som giver en god pasform.

   Le Pirol – Strik der er tidsløse og bæredygtige 

   Le Pirol skaber nordisk strik af merinould, som er 100% økologisk uld, genanvendelig og biologisk nedbrydeligt. En strik til dig som har en miljøvenlig livsstil og søger bæredygtigt tøj.

   Alle kollektionerne er baseret på bæredygtigt og etisk garn, og der bruges GOTS certificeret og økologisk uld og bomuld. 

   Mahla Clothing - bæredygtigt tøj med et twist af nordisk gademode 

   Mahla Clothing skaber bæredygtigt og afslappet tøj, inspireret af den nordiske gademode. Materialerne der anvendes til at producere tøjet er en kombination af økologiske, naturlige stoffer, genbrugte stoffer og upcycled materialer. 

   VACVAC - bæredygtigt og moderne børnetøj

   VACVAC bruger certificerede tekstiler, så der tages hensyn til miljøet og for de mennesker der producerer tøjet. Derudover tager VACVAC afsæt i et ”zero-waste” koncept til kollektionerne, så alle overproduceret reststoffer bruges og ikke går til spilde. 

   Woron - Bæredygtigt undertøj med tidløst design

   Worons undertøj er i økologisk bomuld og andre bæredygtige materialer, som er uden farvestoffer. Kombinationen af de bæredygtige materialer, tidløse design og feminine former, gør at undertøjet er behageligt at have på, og du vil komme til at elske det. 

   Yogamii - behageligt og økologisk yogatøj

   Yogamii er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i, at yogatøj skal være behageligt at have på, samtidig med har nogle funktionelle detaljer. Yogatøjet er produceret i økologisk og GOTS-certificeret materialer.  

   Önling – Bæredygtigt garn 

   Garnet fra Önling er produceret bæredygtigt, naturlige materialer og har en lang levetid. Önling tror på klassisk design og støtter op omkring håndstrikket slowfashion. Det giver strikketøjet en længere levetid, og tøj som du har lyst til at tage på som kan bruges igen og igen i mange forskellige sammenhæng.