Køb for mere end 700 kr på markedspladsen og få 50 kr i rabat - Skriv blot GRØN RABAT i rabatfeltet
Privatlivspolitik   0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Grønne venner - Vi er mange der gør en forskel

   Best Behavior - Bæredygtigt tøj til kvinder

   Best Behavior laver bæredygtig slowfashion og leftover tøj til kvinder og børn. De vil skabe tøj der er bæredygtigt, holdbart og af god kvalitet. De anvender økologisk bomuld eller genanvendt silke. Best Behavior skaber tøj med personlighed og bruger grafiske farverige prints i deres designs.

   Se mere

   Danske ByLis producerer eget bæredygtigt børnetøj 

   ByLis fremstiller økologisk børnetøj der indeholder GOTS-certificeret bomuld og du finder også mundbind til børn.

   Hos ByLIS syr de selv alt børnetøjet på deres eget værksted. 

   Se mere


   Consjus - Økologisk og bæredygtigt tøj

   Design med henblik på holdbarhed sæson efter sæson, med et tidsløst look, der for mange er et must i garderoben. Alt deres tøj fremstilles i bæredygtige materialer, f.eks. har de økologiske t-shirts GOTS certificeret økologisk bomuld eller tencel stof / lyocell. Tencel er ud over at være et fantastisk blødt og lækkert materiale, en af de mest bæredygtige fibre der findes. 

   Se mere

   GROBUND - Økologisk tøj  

   GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs af økologisk tøj med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

   Se mere

   Kristine Dalgaard - Afslappet luksus

   Kristine Dalgaard kreerer tidløst luksuriøst design, som skal varer i mange år. Tøjet har særpræg af kunstneriske abstrakte print, eksempelvis silketørklæde. Slowfashion er det bærende udgangspunkt i fremstillingen af tøjet, som primært er uld og silke. Kristine Dalgaard bruger GOTS certificerede farver til at fremstille sine prints. Hendes tøj bliver fremstillet i England og Europa for at sikre ordentlige arbejdsforhold.

   Se mere

   Kwadusa - Afrika og Danmark i én

   Det bedste fra to verdener. Der er smæk på mønstre og farver, når Kwadusa kombinerer afrikanske tekstiler og prints med dansk design. Med deres unikke klæder, eksempelvis økologisk børnetøj, hylder de slow fashion, fair trade og godt håndværk.

   Se mere

   LaZoy - Miljørigtigt slowfashion

   LaZoys tøj er produceret med omtanke for kloden, og der er stor fokus på at optimere deres værdikæde, så den bliver så bæredygtig som muligt.
   LaZoy skjorter og skjortekjoler gør det muligt at være velklædt og præsentabel. Deres tøj er lavet af lækkert blødt elastisk stof, som giver en god pasform.

   Se mere

   Le Pirol – Strik der er tidsløse og bæredygtige 

   Le Pirol skaber nordisk strik af merinould, som er 100% økologisk uld, genanvendelig og biologisk nedbrydeligt. En strik til dig som har en miljøvenlig livsstil og som søger bæredygtigt tøj i verdensklasse.

   Alle kollektionerne er baseret på bæredygtigt og etisk garn, og der bruges GOTS certificeret og økologisk uld og bomuld. 

   Se mere

   Yogamii - behageligt og økologisk yogatøj

   Yogamii er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i, at yogatøj skal være behageligt at have på, samtidig med har nogle funktionelle detaljer. Yogatøjet er produceret i økologisk og GOTS-certificeret materialer.
     

   Se mere

   Mahla Clothing - bæredygtigt tøj 

   Mahla Clothing skaber bæredygtigt og afslappet tøj, inspireret af den nordiske gademode. Materialerne der anvendes til at producere tøjet er en kombination af økologiske, naturlige stoffer, genbrugte stoffer og upcycled materialer. 

   Se mere

   En grønnere fremtid er på vej

   Vi hos GreenTown tror på at den grønnere fremtid, er rigtigt fint på vej. Og det tror vi på, fordi vi ser flere og flere som dig og mig, der begynder at omlægge vores vaner og være bevidste om vores forbrug og handlinger. Disse omlagte vaner og bevidste handlinger, er med til at støtte de projekter, som gør de grønnere tiltag mere tilgængelige. Og som alt andet, bidder disse gode handlinger sig selv i halen, og skaber grobund for at flere grønne tiltag kan komme til, og derved for at du og jeg nemt kan skifte endnu flere vaner over til nogle som gør godt, frem for skidt. 

   Med de Grønne Venner listet her på siden, vil GreenTown skabe grobund for at du og jeg, kan finde frem til så mange som muligt, der kan hjælpe med at gøre mere godt. Det er ret simpelt - des mere vi alle støtter de grønne tiltag der findes, des flere vil der dukke op, og dét vil GreenTown gerne støtte. 

   Hvad skal der til for at blive Grøn ven?

   For at blive blandt GreenTowns grønne venner, skal du have en mission der går ud på at gøre verden grønnere. 
   Har du en grøn mission, så hører vi meget gerne fra dig på kontakt@greentown.dk eller på tlf  81 11 65 72. Vi ser frem til at skabe et grønt venskab med jer.