Go toLog ind Go toOpret bruger
GreenTown markedsplads - Miljøvenlige alternativer samlet et sted
Privatlivspolitik   0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   Grøn e-handel

   En fælles mission - en samlet styrke

   Hvad er Grøn e-handel?

   Grøn e-handel er en bevægelse, bestående af virksomheder og organisationer, med et fælles mål om at styrke den grønne omstilling online.

   Hvorfor være med?

   Helt kort er årsagen, til at være med i Grøn e-handel, at hvert medlem gør en forskel for, at vi, som samfund, nærmer os den grønne omstilling med hurtigere skridt. Nogle medlemmer bidrager med mere end andre, sådan vil det altid være. Disse bidrag kommer i form af viden, outreach, netværk, idéer, eksekvering og økonomi. Hvad din virksomhed bidrager med er helt op til Jer. Det er planen at vise, hvad hvert medlem har bidraget med på det enkelte medlems’ medlemscertifikat. Se et eksempel på et medlemscertifikat her.

   Grøn e-handel vil fokuserer på at løfte de miljøvenlige søgeresultater på Google

   Ved at fokusere på Search Engine Optimization (SEO) og lade grønne alternativer vinde på Google over de mindre grønne, vil forbrugeren influeres i en grøn retning, når han eller hun skal til at foretage et forbrug. 

   GreenTown markedsplads, har samlet 50+ danske forhandlere med samlet set over 3500 miljøvenlige alternativer under samme tag. Ved at samler kræfterne fra Grøn e-handels medlemmer, vil vi give de miljøvenlige alternativer en kampdygtig medspiller, der hjælper med at nå ud til forbrugerne gennem Google.

   Som Grøn e-handel medlem er du med til at lade de grønne alternativer vinde fremgang. Nedenstående graf viser, hvordan retningen er sat, og hvordan et stigende antal Google surfers finder frem til de grønne alternativer igennem GreenTown Markedsplads.

   Med GreenTown-teamets specialviden inden for Googles algoritmer og Grøn e-handels medlemmers økonomiske støtte, samt specialviden og inputs på udviklingssessions og generalforsamlinger, vil vi en gang for alle få de miljøvenlige alternativer frem i lyset.

   “Der er en jungle af miljøvenlige alternativer derude, som aldrig når over side 10 på Google og derfor ikke når forbrugeren"

   “Vi ser en stigende interesse for søgninger på Google efter denne type produkter”, siger initiativtager Michael Olivarius. “Der er en jungle af miljøvenlige alternativer derude, som aldrig når over side 10 på Google og derfor ikke når forbrugeren. Dette medvirker blandt andet til, at disse grønne iværksættere oftest må dreje nøglen om.“

   GreenTown kan i samarbejde med Grøn e-handels medlemmer og partnerne fortsætte nedenstående kurves grøntmalende retning og med tiden nå ud til forbrugere, som endnu ikke havde tænkt i de miljøvenlige baner, da de lavede sin Google-søgning.

   Ovenstående graf viser udviklingen af GreenTowns trafik fra Google over de sidste 12 måneder aflæst på Ahrefs.com d. 25.03.22

   Følgende virksomheder og organisationer er i dag medlemmer af Grøn e-handel

   Grøn e-handels medlemmer er essentielle for at kunne opnå målet om at løfte den grønne omstilling gennem grøn e-handel og træplantning.