0 Indkøbskurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total

   GreenTown gør det nemt at handle bæredygtigt - og overskuddet går til at plante skov.


   Produktsynkronisering

   GreenTown har et stort fokus på at gøre det så nemt som muligt for dig som forhandler. Derfor tilbyder vi produktsynkronisering.

   På GreenTown kan du synkronisere hele din webshop, så alle eller udvalgte produkter trækkes over på GreenTown på én gang.

   Opsætningen af synkroniseringen tager omkring 30 minutter over telefonen. Herfra bliver produktinformationer inklusiv lagerstatus og nye produkter opdateret på GreenTown automatisk. Det vil sige, at når først vi har gennemført synkroniseringen, skal du kun bruge tid på at gennemføre alle de ekstra ordrer, der kommer ind.


   Produktgodkendelse

   Når dine produkter er kommet igennem vores synkroniseringssystem, skal de manuelt godkendes hos GreenTown, før de publiceres. GreenTown godkender produkter ud fra et nøje udviklet godkendelsessystem, som du kan læse nærmere om her:


   Markedsføring og salg

   Som forhandler hos GreenTown vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sælge dine produkter. Her er nogle af de ting, vi gør for at opnå dette.


   Fokus på størrelse: GreenTown fokuserer på at dække bredt indenfor bæredygtige produkter i alle kategorier. Dette fokus gør, at kunderne altid vil kunne finde nye og spændende produkter på GreenTown, når de kommer igen.

   Det skal være nemt: på GreenTown.dk skal man nemt kunne finde frem til det, man har brug for. Derfor lægger vi stor vægt på søgbarhed, kategorisering, struktur og linkbuilding, så kunderne nemt kan finde det, de leder efter.

   Vi planter træer: Hele GreenTowns overskud doneres til at plante træer i samarbejde med Grow For It

   GreenSpeakere: GreenTown er ejet af GreenSpeak - Danmarks velgørende teleselskab. GreenSpeak har doneret over 1.000.000 kr til velgørenhed de første 4 år, og tallet stiger hele tiden. GreenSpeaks 7000+ kunder får altid 10% rabat på GreenTown - fra vores kommission selvfølgelig. 

   • GRØN KBH: GreenTown holder lancering i hele April 2020. Herunder vil GRØN KBH - Bæredygtig messe og marked i Remisen, være et led i lanceringen. Læs mere om GRØN KBH her.

   SoMe: GreenTown har fokus på at skabe et engageret fællesskab blandt følgerne på SoMe.

   • PR: Til foråret rulles PR strategien ud med fokus på, at det nu er nemmere end nogensinde at handle bæredygtige produkter.


   Lidt om os

   GreenTowns BETA blev åbnet i november 2019, og nu er vi Danmarks største online markedsplads for bæredygtige produkter.

   GreenTown er ejet af GreenSpeak - Danmarks velgørende teleselskab. Hos GreenSpeak laver vi ikke forretning for forretningens skyld, vi laver forretning for at gøre en forskel. Se mere om vores forretningsfilosofi her:


   Priser


   Opret din GreenTown Shop

   Free medlemskabet er fundamentet for alle tre medlemskaber. 

   1. Du kan oprette ubegrænset antal produkter manuelt.

   2. GreenTown laver løbende facebookopslag om din aktivitet på siden.

     Hver gang du sælger et produkt på GreenTown, betaler du 15% i kommission til GreenTown.


   Opret din GreenTown Shop

   "Sync" medlemskabet indeholder det samme som "Free" medlemskabet. Derudover får du produktsynkronisering.

   Produktsynkroniseringen bevirker, at når du opdaterer din egen webshop, så synkroniseres den automatisk med GreenTown. 

   GreenTowns synkroniserings system virker kun hvis din webshop bruger Shopify, Woocommerce, Prestashop eller Magento.

   "Sync" medlemskabet koster 20% i kommision.

   Opret din GreenTown Shop

   *Sync+ earlybird tilbuddet gælder for de første 12 måneder af dit medlemsskab. Hvorefter "Sync+" koster 2000 kr / år eksl moms. 

   "Sync+" medlemskabet betales et år forud  med løbende års binding. 

   "Sync+" medlemskabet indeholder det samme som "Sync".

   1. "Sync+" medlemskabet koster 15% i kommision.

   Nemmere end nogensinde

   GreenTown er Danmarks største online markedsplads for bæredygtige produkter, og du er blevet inviteret til at være med som earlybird. Hver gang der lander et nyt produkt på GreenTown, bliver det lidt nemmere for forbrugeren at finde frem til lige præcist de produkter, som forbrugeren har brug for. Dette betyder, at vi sammen kan sørge for at flere forbrugere vælger den bæredygtige vej, frem for den mindre bæredygtige. Med din produktportefølje med i projektet, kommer vi et skridt nærmere målet - At gøre det nemmere end nogensinde at handle bæredygtigt.

   Er det nemt at være med som shop?

   Ja. Det har aldrig været nemmere.

   Du kan oprette en shop på 5 min og med et medlemskab der tillader synkronisering, kan vi synkronisere hele din webshop på intromødet, enten over telefonen, hos dig eller hos os på Østerbro. Herefter skal du bare afvente, at GreenTown sælger dine produkter for dig.

   Hvad vil det sige at synkronisere?

   At vi har gjort det nemt for dig. 

   Når vi har installeret synkroniseringen på din webshop, hiver vores system alle dine produkter over på GreenTown. Herefter synkroniseres produkterne simultant. Dvs at  lagerbeholdning følger hinanden på din webshop og på din GreenTown Shop, så når et produkt bliver udsolgt på den ene shop er det også udsolgt på den anden.
   Opdaterer du et produkt eller 100, på din webshop, med nye billeder, ny tekst, ny pris eller tilbud vil de automatisk synkroniseres på GreenTown, så det altid er din nyeste produktversion der er til salg.

   Når du opretter et nyt produkt på din webshop, kan du selv bestemme om det nye produkt automatisk skal synkroniseres med GreenTown eller om du vil have manua

   Kan jeg selv oprette min shop?

   Ja. Det har aldrig været nemmere.

   Vi har udarbejdet udførelige guides til at gennemføre de skridt, du skal igennem. Det første er at vælge hvilket medlemskab du er mest interesseret i. 

   Se GreenTowns forhandlerguides her.


   Stadig i tvivl?

   Vi vil aller helst mødes og tale om mulighederne, men vi tager også telefonen hvis du ringer, eller besvare din mail, hvis du skriver.

   Besked sendt - vi vender tilbage snarest muligt.