Køb for mere end 700 kr på markedspladsen og få 50 kr i rabat - Skriv blot GRØN RABAT i rabatfeltet
Privatlivspolitik   0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har produkter i kurven
  Du har 1 produkter i kurven
   Total
   Dansk vegetarisk forenning

   Om Dansk Vegetarisk forening

   Dansk Vegetarisk Forening arbejder på at fremme plantebaseret kost, til gavn for dyr, mennesker og global bæredygtighed. Dette gøres igennem en række programområder, heriblandt politisk påvirkning, samarbejde med erhvervslivet, foredrag i hele landet samt det populære skoleprojekt ”Mad og Miljø”.

   Hvad er vores formål? Vi arbejder for at fremme vegetarisk levevis samt oplyse om fordelene ved at skære ned på animalske produkter – såvel for dyr og mennesker som af hensyn til global bæredygtighed.

   Hvem er vi? - Vi er en forening for vegetarer, veganere og alle andre, der støtter plantebaseret levevis - Vi er hele Danmarks forening med lokalafdelinger og aktiviteter over hele landet - Vi er en non-profit organisation med et sekretariat samt masser af gode frivillige kræfter

   Vores værdier - For os er det vigtige ikke, hvem du er – om du er veganer, vegetar, fleksitar e.l. – men hvad du gør - Vi tror på, at hvert eneste plantebaserede måltid gør en forskel - Vi tror på konstruktiv kommunikation i form af inspiration og oplysning

   Videoen nedenfor er fra DVF's Youtube-kanal og handler om hvordan man som veganer sikrer sig et højt proteinindtag. 

   Besøg Dansk Vegetarisk forening

   Vegetarisk

   Dansk Vegetarisk forening 
   Sortedam Dossering 55
   2100 København Ø
   CVR: 34640122 

   tlf. 51 91 89 78 

   På GreenTown har vi masser af veganske og vegetariske produkter, som du kan berige din kost med. Klik nedenfor for at finde alle de veganske og vegetariske fødevarer vi fører.

   Veganske produkter på GreenTownVegetariske produkter på GreenTown